Amsterdam Dungeon Korting tickets tot 80%: Geldig juni 2024 (2024)

Entree korting Amsterdam Dungeon

Meer info ⌵

Profiteer nu van de aanbiedingen Amsterdam Dungeon bij Tripper!

PAK KORTING »

Entree: € 19,50 (25% korting)!

Meer info ⌵

Profiteer van korting op tickets voor Amsterdam Dungeon. Ook geldig in het weekend. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar!

PAK KORTING »

Ticket: € 19,50 (25% korting)!

Meer info ⌵

Profiteer nu van korting op Amsterdam Dungeon kaartjes. Tijdelijke actie: Wees er snel bij!

PAK KORTING »

Amsterdam Dungeon Tickets: nu met 9% extra korting!

Meer info ⌵

De (extra) 9% Amsterdam Dungeon ticket korting wordt automatisch toegepast zodra je een datum en aantal personen selecteert en op 'boek nu' hebt geklikt | Sla de wachtrij over | Veilig betalen | Ticket(s) direct op je telefoon en of via email | Gratis annuleringsmogelijkheden t/m de dag voor aankomst

PAK KORTING »

Amsterdam Dungeon kaartjes

Meer info ⌵

Amsterdam Dungeon kaartjes veilig en snel bestellen | Bij GetYourGuide krijg je soms Amsterdam Dungeon korting | Flexibel boeken | Reserveer nu en betaal later | Amsterdam Dungeon kaartjes gratis annuleren

PAK KORTING »

Korting op Amsterdam Dungeon tickets

Meer info ⌵

Boek eenvoudig jouw Amsterdam Dungeon tickets en pak extra korting, wees er snel bij!

PAK KORTING »

Amsterdam Dungeon Tickets

Meer info ⌵

Verzeker je van een lage prijs voor Amsterdam Dungeon tickets via Booking.com.

PAK KORTING »

Bied op museum tickets zoals bijvoorbeeld Amsterdam Dungeon

Meer info ⌵

Bied op Amsterdam Dungeon tickets, of andere museum kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Amsterdam Dungeon tickets of ander museum? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Amsterdam Dungeon tickets, of andere museum kaarten. Gebruik kortingscode SURVEY bij het afrekenen voor €2,50 extra korting op jouw bestelling.

PAK KORTING »

Bied op museum tickets zoals bijv. Amsterdam Dungeon. Ontdek Beschikbaarheid!

Meer info ⌵

Bied op Amsterdam Dungeon tickets, of andere museum kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Amsterdam Dungeon tickets of ander museum?

Meer info ⌵

Zoek op Amsterdam Dungeon tickets, of andere museum kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Met korting naar Amsterdam Dungeon

Wat is Amsterdam Dungeon?

De Amsterdam Dungeon weerspiegeld de 'donkere geschiedenis' van de stad Amsterdam. Je betreed de attractie met een groep van maximaal 30 personen, vervolgens word je verrast door een grappige maar angstaanjagende show vertolkt door tien professionele acteurs. Daarnaast heb jij een speciale rol in de show; voor niemand is de ervaring hetzelfde.

Amsterdam Dungeon reviews

Op basis van 9 reviews.Klik op bovenstaande sterren om jouw Amsterdam Dungeon beoordeling achter te laten.

Korting op Amsterdam Dungeon tickets

Een bezoek aan de Amsterdam Dungeon is misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar vind jij het wel lekker om aan het schrikken gemaakt te worden? Dan moet je zeker een keertje een bezoek brengen aan de duistere Amsterdamse kelders. Neem ook je vrienden of familieleden mee die wel van een horrorverhaal of twee houden. Op deze pagina vind je actuele korting voor een bezoek aan de Dungeon. Dat is altijd mooi meegenomen! Is er geen actuele kortingscode of -bon, dan zijn er altijd nog andere manieren om voordeel te scoren. Ga je bijvoorbeeld met een groep van 10 of meer slachtoffers naar de Amsterdam Dungeon, dan krijg je al snel een paar euro korting, per persoon!

Amsterdam Dungeon

Korting voor jouw entreebewijs naar de Amsterdam Dungeon? In de Amsterdam Dungeon kom je achter de duistere geschiedenis van de stad Amsterdam. Dit is verweven in een script en op het toneel, professionele acteurs vertellen je dit verhaal door een adembenemende show. Af en toe jagen zij je de stuipen op het lijf dus je adem stokt er letterlijk van. Daarnaast heb jij ook rol in het stuk, zonder besef sta je op het toneel als een acteur. Jij maakt onderdeel uit van het geheel en geen enkele ervaring van een bezoeker is hetzelfde. In een middeleeuwse lift begin je aan je avontuur; op weg naar 500 jaar geschiedenis. Maak kennis met de duistere kant van onder andere de VOC, Rembrandt & de pest. Word jij niet beïnvloed door een uitbraak van de ziekte? De gehele tour duurt ongeveer 80 minuten en je ontrafelt hier een aantal mysteries over de stad Amsterdam. Als je dan toch in Amsterdam bent, is het leuk om ook nog wat andere attracties te bezoeken. Via de Dungeon zijn er combinatie-kaartjes verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor een bezoek aan Amsterdam Dungeon en een bezoek aan Madame Tussauds. Dit zijn voordelige deals! Uitmetkorting.nl houd op deze pagina kortingsacties voor je bij.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Amsterdam Dungeon

Rokin 78
1012KW Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5308500

Openingstijden en reserveren

Is Amsterdam Dungeon open? Kijk op de website van Amsterdam Dungeon voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Amsterdam Dungeon informatie

Deins jij 's nachts niet weg voor obscure steegjes zonder verlichting? Heb jij de gruwelijkste en engste horrorfilms gezien omdat je houdt wel een beetje lekker schrikken? Of check je juist elke nacht nog of er iemand onder je bed ligt? Eigenlijk maakt het niet uit of je bang aangelegd bent of niet, wanneer je de Amsterdam Dungeon betreedt. Elke bezoeker is slachtoffer! Op deze kortingspagina boek je jouw ticket naar de angstaanjagende maar grappige show. Het gegriezel begint al meteen bij de ingang van het walkthrough-theater. Hier word opgewacht door één van de acteurs in een griezelige outfit. Nadat je je kaartje hebt betaald neemt hij of zij je mee op een reis langs verschillende gruwelijkheden, die in de loop der eeuwen plaatsvonden in Nederland en Europa. Je daalt af in een middeleeuwse lift, waarbij je je meteen al afvraagt of dat ding wel veilig op de volgende verdieping aankomt. En wat hoor je? Kermende slachtoffers? Waar gaan jullie eigenlijk naartoe?! De martelkamer, dat is de eerste halte. Het is hier pikkedonker, het enige wat je hoort zijn voetstappen. Van de beul? Zodra het licht aangaat zie je hoe gruwelijk de lijfstraffen waren die in de Gouden Eeuw opgelegd werden. In de volgende ruimte staat de martelaar op je te wachten. Hij is op zoek naar nieuwe slachtoffers, dus pas goed op! Hij laat je daar de kneepjes van het vak zien, erg leerzaam dus. Of wandel je liever meteen door? Dan kom je uit bij het Magische Musico en via de Hel op de Batavia ga je meteen door naar de kamer van Zwarte Jan. Zwarte Jan is in dit geval een lijk, het lichaam van een beruchte crimineel. Kijk maar eens wat de schoonmaker er mee doet! En dan kom je opeens uit in de donkere straatjes van Amsterdam: een griezelig labyrint! Kom jij hier nog wel uit? Kortom: The Amsterdam Dungeon is een bijzonder dagje uit voor iedereen met stalen zenuwen. Korting op jouw reis door de tijd boek je hier.

4 gruwelijke martelingen uit de middeleeuwen


1. De messingen stier
Ben je bekend met de IJzeren Maagd? Dat is een kist met metalen spiezen waar een slachtoffer in geplaatst werd. Nou, de messingen stier is net iets anders dan dat. Het slachtoffer werd in een stier gemaakt van messing of brons gestopt. Onder de stier werd een vuurtje gestookt, zodat het slachtoffer heel langzaam geroosterd werd. In het martelwerktuig was een ingewikkeld buizensysteem aangebracht, waardoor het geschreeuw van het slachtoffer klonk als het geluid van een dolle stier.

2. Rattenketel
Nog zo'n opvallend martelwerktuig was de rattenketel. Men neme een ijzeren kooi met één open zijde en vult deze met ratten. Vervolgens plaats je de kooi met de open kant op de buik van een slachtoffer en maakt deze goed vast. Met een fakkel werd de achterkant van de kooi verhit. De ratten willen natuurlijk wegvluchten voor de hitte! Er is maar één vluchtroute mogelijk..

3. Scaphisme
Een bijzonder gruwelijke marteldood was door middel van scaphisme. Het slachtoffer werd ingesmeerd met honing en moest het ook eten. Hij werd daarna in een halve holle boom of in een boot vastgemaakt, waarna de boom of boot vervolgens werd afgedekt. Alleen het hoofd, de handen en voeten staken nog naar buiten. Het gevaarte werd dan in het water geduwd. Daar onderging het slachtoffer aanvallen van insecten en ander ongedierte. Het slachtoffer stierf langzaam aan de gevolgen van deze aanvallen, ondervoeding en dorst.

4. Radbraken
Voel jij je wel eens geradbraakt? Nou, als je eens wist waar die uitdrukking vandaan komt.. In de middeleeuwen werden slachtoffers regelmatig geradbraakt. Het slachtoffer werd op een houten rad bevestigd, waarna een beul met een staaf of hamer ieder bot in zijn ledematen brak. De ledematen werden dan door de spaken van het wiel gevlochten. Hij kreeg daarna de genadeslag: een klap op de hartstreek. Of niet, dan moest het slachtoffer afwachten tot ie uiteindelijk overleed aan de verwondingen.

Vaak gestelde vragen over Amsterdam Dungeon

1) Hoe kan ik Amsterdam Dungeon reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan Amsterdam Dungeon reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Amsterdam Dungeon beschikbaar zijn. Je ticket voor Amsterdam Dungeon koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.nl.

2) Waar kan ik tickets kopen voor Amsterdam Dungeon?

Bij voorkeur koop je de tickets online. De prijzen van een kaartje voor Amsterdam Dungeon zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.nl. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Amsterdam Dungeon kaartje te scoren met een Amsterdam Dungeon prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale Amsterdam Dungeon prijsvraag zodat je Amsterdam Dungeon tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar Amsterdam Dungeon?

Er zijn nu 11 korting acties beschikbaar voor Amsterdam Dungeon. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Amsterdam Dungeon tickets of kaarten. Wees er snel bij want het aantal Amsterdam Dungeon kortingskaartjes is beperkt beschikbaar. Check ook of er een Amsterdam Dungeon kortingscode beschikbaar is. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). Ook andere organisaties bieden soms goedkope Amsterdam Dungeon kaartjes met korting zoals ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticketveiling, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL zoals 2e gratis. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Amsterdam Dungeon ticket te winnen met een Amsterdam Dungeon prijsvraag.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Amsterdam Dungeon?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor Amsterdam Dungeon is vind je op de website van Amsterdam Dungeon.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in Amsterdam Dungeon?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij Amsterdam Dungeon jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van Amsterdam Dungeon.

Amsterdam Dungeon Korting tickets tot 80%: Geldig juni 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5999

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.